Elk kind groeit op De Klim-Op

Het gebouw

We zijn trots op ons, door architect Otto Heck ontworpen, schoolgebouw. Naast de 9 groepslokalen beschikt het gebouw over een speelzaal, een speciaal voor kleuters ingerichte gymzaal en een aula.  In de aula kunnen de kinderen zelfstandig werken, er worden festiviteiten gehouden en kinderen kunnen er overblijven. Op de vide bevindt zich het kantoor van onze intern begeleider. Hier wordt het leerlingvolgsysteem beheerd, worden testjes afgenomen, worden alle toets- en testmaterialen bewaard en vinden gesprekken plaats tussen ouders, hulpverleners en leerkrachten. Voorts is er op de vide een ruimte voor leerondersteuning. Deze zal bovendien worden ingezet voor de begeleiding van leerlingen en wordt zo nu en dan gebruikt door de schoolarts.  Bovendien bevindt zich op de vide een lesruimte, en tenslotte kunnen de kinderen uit de midden- en bovenbouw op de vide dagelijks terecht om hun boeken te ruilen in de bibliotheek  'de Boekentuin'.
Verder bevindt zich binnen ons complex een grote gymzaal.

In 2019 zijn we begonnen met een opwaardering van zowel het schoolplein, de buitenkant van het gebouw en binnen. Het schoolplein begint al aardig te veranderen. Grijze betontegels en strakke perkjes zijn al vervangen door insectvriendelijke beplanting, schapenhekjes, een waterloop en natuurlijk speelelement.

Binnen is het beeld volledig veranderd. Groepen zijn in andere lokalen geplaatst. Bij groep 1 t/m is de vloerbedekking vervangen en alle lokalen zijn in nieuw meubilair gestoken. Zo houden we niet alleen ons onderwijs 'bij de tijd', maar zorgen we ook voor een uitdagende, opgeruimde en mooie omgeving.
 
Wanneer u bij ons langs komt voor informatie dan laten wij u graag onze school zien.